Your browser doesnt support canvas!

)

Nydalsveien 28 – topp beliggenhet med fine nyere lokaler – fullservicebygg!

Nydalsveien 28, 0484 Oslo

Areal: 802 m²

Etasje: 2

Byggår: 1941

Renovert år: 2017

Energimerking: C- Lysegrønn

Overtakelse: Etter avtale

Type lokale: Kontor

Fasiliteter: Aircondition, Bredbåndstilknytning, Felles resepsjon, Heis, Kantine

Om eiendommen

Vi kan tilby fine lokaler på ca 800 kvm BTA i Nydalsveien 28 – signalbygget i Nydalen!

Nydalsveien 28 er et flott fullservicebygg som ligger sentralt i Nydalen – kun 1 min gange fra Nydalen t-bane. Som leietaker i bygget får man:

 • Fullservice møteromsenter (leies ved behov)
  • Concierge-tjeneste
  • Kantine med veldig høy kvalitet
  • Kafé med uteservering
  • Garderobefasiliteter med rene håndklær, låsbare skap, tørkemuligheter for tøy m.m.
  • Sykkelservice
  • Smørebenk til ski

Lokalene ble oppgradert i 2017 og kan flyttes rett inn i.

Beliggenhet

Nydalsveien 28 ligger rett ved Akerselva, og det er 1 min gange til Nydalen t-bane over Gullhaug bro.

Adkomst

Det er kort vei til Nydalen, enten du kommer med T-bane,buss eller bil. Kollektivtransporten er godt utbygd med hyppige avganger. Kjører du bil har Ring 3 avkjøringer i begge ender av Nydalen, og vel fremme er det gode parkeringsmuligheter. Nydalen T-banestasjon ligger sentralt plassert, og er den mest brukte transportløsningen. Det er 24 avganger hver time, med 9 minutter til Majorstuen, 11 minutter til både Nationaltheatret og Jernbanetorget. Nydalen har gode bussforbindelser i alle retninger. Flybussen stopper i Nydalen, og går direkte til Oslo Lufthavn Gardermoen. Tar du toget, er Nydalen en stasjon på Gjøvikbanen med 17 daglige togavganger i begge retninger. Toget stopper ved samme stasjoner som Flytoget, ved Oslo S, Nationaltheatret og Skøyen. Ønsker du å sykle til jobben er det gode stier og veier til Nydalen, og vel fremme i NY28 finner du gode dusj- og garderobefasiliteter. NY28 ligger perfekt plassert ved torget og T-banestasjonen i Nydalen. Her finnes både kultur, natur og et bredt utvalg forretninger og kaféer i umiddelbar nærhet – samtidig befinner du deg bare en 10-minutters T-banetur fra Oslo Sentrum.

Standard

Nydalsveien 28 er et næringsbygg på 22.500 kvm. Opprinnelig bygget i 1941, som hovedkontor for Christiania Spikerverk. Bygget har senere blitt om- og påbygget. I 2015 ble eiendommen totalrehabilitert og fremstår i dag som helt ny, både utvendig og innvendig. Lokalene ble oppgradert i 2017. Som leietaker her får du tilgang til et bredt og annerledes servicetilbud, med alt fra rene håndklær i garderobene, ski- og sykkelstasjoner for reparasjoner, blomsterservice og skjorterens.

Eiendommen er Breeam In Use-sertifisert til Excellent.

Regus drifter resepsjon og møteromssenteret. I møteromssenteret finner man flere store møterom + auditorium.

Parkering kan leies i p-anlegg i nabobygget.

Leietaker setter inn eget nettverksutstyr, samt bestiller sine egne internettlinjer. Lokalet har kablet spredenett for data, men linjeføringer inn til patcherom bestiller leietaker selv.

Innhold

Lokalene ligger i byggets 2. etasje og fremstår som moderne og innbydende. Det er godt med lys gjennom de store vinduene, samt spennende utsikt inn mot byggets atrium. Her kjenner man pulsen på byggets leietakere, og det som skjer i møterom, kantine og fellesareal. Lokalene ligger rett over inngangspartiet og har en effektiv utforming.

Lokalet er basert på åpent landskap, med en rekke stillerom, teams-rom, møterom og sosiale soner. Det er eget avlåst mottaksområde ved inngangen med drikkestasjon.

VELKOMMEN TIL VISNING!

OM GÅRDEIER – AVANTOR:

I Avantor har satsingen på miljø vært sentral helt siden utbyggingen av Nydalen startet tidlig på 90-tallet. For å kunne omskape et tidligere industriområde til en grønn og moderne bydel, måtte vi bestemme oss for å sette miljøstrategi øverst på agendaen. Nettopp derfor var Avantor det første private eiendomsselskapet som ble miljøsertifisert etter ISO 14001. Vi er også en sentral medspiller i Grønn Byggallianse som bidrar til økt bærekraft i norsk bygg- og eiendomsutvikling. Samtidig er miljøfokuset et løpende prosjekt der lista hele tiden blir lagt høyere. Vi setter ambisiøse mål for vår fremtidige miljøsatsing og har høye krav til egne bygg. Avantors målsetting er at alle nybygg og større rehabiliteringer skal BREEAM-NOR-klassifiseres med mål om å oppnå miljøklasse Excellent eller Very Good

 


Ansvarlige hos oss