Your browser doesnt support canvas!

)

Lysaker Torg 12, 1366 Lysaker 

Lysaker Torg 12 – ledige lokaler fra 1.7.23

Areal: 343 m2

Etasje: 5

Overtakelse: 1.7.2023

Type lokale: Kontor

Fasiliteter: Aircondition, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis, Kantine

Om eiendommen

FINE OG SENTRALE KONTORLOKALER I LYSAKER TORG 12!

Fra juli 2023 har vi ledige fine kontorlokaler i toppetasjen i Lysaker Torg 12 – på 343 kvm BTA.

Bygget har det meste man kan ønske seg av servicefunksjoner, gode fellesfasiliteter og hyggelige fellesareal – i tillegg til innbydende lyse lokaler og en grønn bakhage. Her ligger alt til rette for å skape gode og attraktive arbeidsplasser og fornøyde ansatte.

I inngangen til Lysaker Torg 8 finner man byggets hyggelige bedriftsrestaurant med egen kaffebar, og med flere hyggelige sosiale soner.

Alt av offentlig kommunikasjon finner man innen 2–3 min. gange, og det er enkel adkomst til E18 – både mot retning øst og vest.

Beliggenhet

Blant de aller beste beliggenhetene på Lysaker! Rett ved E18 og et av Norges største knutepunkt for offentlig kommunikasjon.

Lysaker Torg 6-10 ligger på Lysaker-lokket. Her er det enkel avkjøring både på og av til hovedveien mellom Oslo og Bærum.

Adkomst

Kommer man med bil er det enkel adkomst til byggets parkeringsanlegg. I tillegg er det vanlig gateparkering langs bygget, eller i nærliggende p-hus.

Lysaker er et viktig knutepunkt for buss og tog og det er kun 2-3 minutters gange til bygget. Her stopper de fleste busser, samt tog (inkl lokaltog og Flytoget).

Kommer man med båt, er Lysaker Brygge bare 3 minutters gange unna.

Området har et velutviklet sykkelnett og i garasjeanlegget finnes egne avlåste sykkelplasser. Trenger du service på din sykkel, er Bike Fixx lokalisert i bygget.

Standard

Lysaker Squash holder til i samme bygg, med både squashbaner og treningsrom – ler mer på: www.sqf.no.

Mulighet for å leie p-plasser.

Innhold

Fin etasje på ca 343 kvm BTA. Hovedsaklig store og gode teamsrom og / eller møterom, sosial sone med minikjøkken, egne toalett i lokalet. Lokalet er egen takterrasse på ca 50 kvm.

Standarden er god og man kan flytte rett inn. Lokalet leies umøblert og «as is» (leietaker kan evt selv gjøre tilpasninger om ønskelig).

Det er ingen planer for bygget, men utleiers har oppsigelses adgang ved rehabilitering/ombygning av bygget, med 12 måneders varslingsfrist. Dette kan tidligst varsles 01.10.2025 og da med første mulig opphørsdato 30.09.2026.


Ansvarlige hos oss


Vennligst kontakt meg vedrørende

Lysaker Torg 12, 1366 Lysaker 

Kontakt oss