Your browser doesnt support canvas!

)

LYSAKER TORG 8 , 1366 LYSAKER

Nyoppussede lokaler på Lysaker – 603 + 1276 kvm (evt 1879 kvm totalt)

Areal: 603 – 1 879 m²
Renovert år: 2024
Overtakelse: Q4 2024
Type lokale: Kontor
Fasiliteter: Aircondition, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis, Kantine

Om eiendommen

FLOTTE OG SENTRALE KONTORLOKALER I LYSAKER TORG 8–10!

I januar 2024 ble det «nye» Lysaker Torg 6–10 innviet! Bygget ferdigstilte da en ny 5. og 6. etasje. Dette sammen med en nylig oppgradert fasade, inngangsparti og kantine, har gjort Lysaker Torg 6–10 til et et meget attraktivt bygg på det sentrale Lysaker-lokket. Bygget har det meste man kan ønske seg av servicefunksjoner, gode fellesfasiliteter og hyggelige fellesareal – i tillegg til innbydende lyse lokaler og en grønn bakhage. Her ligger alt til rette for å skape gode og attraktive arbeidsplasser og fornøyde ansatte. Alt av offentlig kommunikasjon finner man innen 2–3 min. gange, og det er enkel adkomst til E18 – både mot retning øst og vest.

Bygget ble oppført i 1983 i tidstypisk stil, hvor det er benyttet tegl i fasade, det er romslige fellesområder med store vinduer og god takhøyde. Sammen med Lysaker Torg 12, som henger sammen med Lysaker Torg 6-10, er bygget samlet på ca 21 800 kvm. Bygget er eid av SG Eiendom (Scandinaviegaarden AS), Farvatn Capital og Backe Gruppen. Backe Gruppen flyttet selv inn i de nye toppetasjene i Q1 2024.

Adkomst

Blant de aller beste beliggenhetene på Lysaker! Rett ved E18 og et av Norges største knutepunkt for offentlig kommunikasjon.

Lysaker Torg 6-10 ligger på Lysaker-lokket – rett ved E18. Her er det enkel avkjøring både på og av til hovedveien mellom Oslo og Bærum. Kommer en med bil er det enkel adkomst til byggets parkeringsanlegg, der man etter å ha parkert bilen enkelt tar heisen rett opp i arealene. I tillegg er det vanlig gateparkering langs bygget, eller i nærliggende p-hus.

Lysaker er et viktig knutepunkt for buss og tog og det er kun 2-3 minutters gange til bygget. Her stopper de fleste busser, samt tog (inkl lokaltog og Flytoget).

Kommer man med båt, er Lysaker Brygge bare 3 minutters gange unna.

Området har et velutviklet sykkelnett og i garasjeanlegget finnes egne avlåste sykkelplasser. Trenger du service på din sykkel, er Bike Fixx lokalisert i bygget.

Standard

Lysaker Torg 6-10 har siste årene vært igjennom en omfattende transformasjon. Deler av fasaden og utearealet ved innganger er bygget om. I tillegg er det etablert en ny personalrestaurant og kaffebar i byggets første etasje, som driftes av TOMA. I den hyggelige kaffebaren kan man også få kjøpt en matbit som kan nytes sammen med nykvernet kaffe – enten i den sosiale sonen eller utendørs i byggets fine bakhage.

Squashsenteret (driftes av Bærum Squash & Fitness) ble nylig utvidet med en ny bane, som har glassvegger ut mot gateplan. De har i tillegg areal for styrketrening og dusj/garderobe med badstue. Les mer her www.sqf.no.

Etasjene er planlagt Breeam In Use-sertifiserert (mål Excellent).

Det jobbes videre med ulike planer og tanker om miljøtiltak for resten av bygget. Energismarte løsninger på lys og ventilasjon jobbes det stadig med, og eksempler på dette er DALI-styring av belysning og balansert ventilasjon (tilstedeværelses basert). Det er videre inngått samarbeid med Varig.tech for å øke oppmerksomheten om bruk av vann, energi og renovasjon. Ventilasjonsanlegget ble byttet i 2010 med ny og effektiv varmegjenvinningen. Samme år ble oljefyr byttet ut med fjernvarme, samt SD-styring av ventilasjon og varme. Fra 2015 har det vært stort fokus på gjenbruk ifm oppussinger av kontorlokaler. På kildesortering har bygget; plast / metall og glass / papp og papir, og mat.

 

Lysaker Torg 6-10 har siste 3-4 årene gått igjennom en betydelig oppgradering – bla a:

  • Nye inngangspartier og hoveddører
  • Ny flott personalrestaurant m/ kaffebar
  • Ny fin utgang til bakhage (bakhage forventet ferdig 2024)
  • Oppgradert fasade i 1. etasje med fasade overheng
  • Opparbeidet nytt uteareal / fortau foran bygget m/ sittegrupper
  • Ny squashbane m/ glassvegger (opplegg for turneringer), samt oppgraderte garderobe/dusjfasiliteter som deles med andre leietakere. Ny garderobe-løsning vurderes bygget

Innhold

Bygget er meget fleksibelt og enkelt å innrede til både åpent landskap og/eller cellekontorer. Det er vinduer på begge sider, noe som gir godt med lysinnslipp og således gode og trivelige arbeidsplasser. I bakgården finner man en fin hage som skaper en grønn lunge. Her kan kaffen nytes på solskinnsdager.

De ledige lokalene er:

  • 2. etasje (1 276 kvm BTA)
  • 3. etasje (603 kvm BTA)

 

TA KONTAKT FOR YTTERLIGERE INFORMASJON & VISNING!


Ansvarlige hos oss


Vennligst kontakt meg vedrørende

LYSAKER TORG 8 , 1366 LYSAKER

Kontakt oss