Your browser doesnt support canvas!

)

Brynsveien 14, 0667 Oslo

Lyse og effektive lokaler i miljøbygg på Bryn!

Areal: 500 – 1 490 m²
Etasje: 5.
Overtakelse: Etter avtale
Type lokale: Kontor
Fasiliteter: Felles resepsjon, Garasje/P-plass, Heis, Kantine

Om eiendommen

Velkommen til Brynsveien 14!

Et moderne, funksjonelt og miljøvennlig nybygg med topp kvaliteter og en fleksibel planløsning som legger til rette for en effektiv arbeidshverdag. Eiendommen ligger i umiddelbar nærhet til trafikknutepunktene Helsfyr og Brynseng, med samtlige T-banelinjer, tog, buss, flybuss og gode parkeringsmuligheter.

Eiendommens inngangsparti (inngang fra Østensjøveien 16) er åpent og innbydende med en god takhøyde. Her finner du felles bemannet resepsjon samt en kaffebar med tilhørende sitteområder. Leietakere har også tilgang til felles møterom, som er praktisk plassert i nærheten av bedriftsrestauranten. Kontorbygget har topp moderne fellesfunksjoner som møteromsenter, resepsjonstjeneste og bedriftsrestaurant, og på taket finner du en stor takterrasse med god utsikt. Her er det mulig for ansatte å nyte kaffekoppen, ha uformelle møter eller spise lunsjen utendørs.

Byggets underetasjer består av parkeringplasser, dusj/garderober, tørkerom samt innendørs sykkelparkering med tilhørende sykkelverksted og vask.

Ledige lokaler

De ledige lokalene ligger i byggets 5. etasje, der leietaker har mulighet til å skreddersy arealet etter egne behov og ønsker. Det er mulig tilpasse lokalene til både åpent landskap eller med team- og cellekontorer, med tilhørende møte- og stillerom.

Arealet utgjør ca. 1 490 m2 og gir mulighet for rundt 100 arbeidsplasser i åpent landskap, avhengig av layout. Det er også mulig å dele arealet mellom to leietakere.

Fasiliteter

I Brynsveien 14 er det tilgang på gode fellesfasiliteter som en moderne bedriftsresturant, innendørs sykkelparkering, dusj/garderober og møterom ved behov. Det er også felles resepsjonstjenester i bygget med tilhørende cafè på bakkeplan.

 • Bedriftsrestaurant
 • Bemannet resepsjon
 • Felles takterrasse
 • God eksponering mot Østensjøveien
 • Felles møteromsfasiliteter
 • Parkeringsmuligheter
 • Sykkelparkering og moderne sykkelverksted- og vask
 • Kaffebar

Beliggenhet

Brynsveien 14 ligger sentralt mellom Bryn og Helsfyr med en kort gangavstand til kollektivtransport. Med enkel tilgang til hovedveier og kollektivtransportnettverket, er Brynsveien 14 perfekt for virksomheter som ønsker en dynamisk hverdag. Eiendommen ligger tett på både Brynseng T-banestasjon og Helsfyr T-bane, kun fem min gange fra eiendommen. T-banen har over 12 avganger i timen, hvor 4 av 5 T-banelinjer stopper her, samt flere bussruter. Det er også enkel adkomst fra Ring 3/E6.

Adkomst

Enkel adkomst! Gangavstand fra Brynsveien 14 til kollektivtransport:

 • Brynseng T-bane: 4 min
 • Helsfyr T-bane: 5 min
 • Bryn togstasjon: 8 min
 • Flybuss: 5 min
 • Buss 23 og 24: 2 min
 • Helsfyr bussterminal: 5 min

Standard

Brynsveien 14 har miljøsertifiseringen Breeam Very Good!

Ferd Eiendom ferdigstilte kontorbygget i Brynsveien 14 høsten 2019. Eiendommen er energieffektiv med moderne teknologi innen oppvarming/kjøling og ventilasjon. Nybygget fra 2019 er et fullservicebygg med høye miljøkvaliteter og har miljøsertifiseringen Breeam Very Good. For deg som leietaker betyr bidrar dette til at du skal kunne ta gode bærekraftsvalg i arbeidshverdagen. Eiendommen legger til rette for et godt arbeidsmiljø og arbeidsklima for ansatte og kunder, i tillegg til besparelser i form av lavere strømforbruk. Dette er et bygg som gir økt trivsel på arbeidsplassen!

Innhold

5. etasje: 1 490 m2

Mulighet for oppdeling av arealet!

Om gårdeier
Ferd Eiendom er ett av fem forretningsområder i Ferd AS. Ferd er Norges største private investeringsselskap og har lange tradisjoner innenfor verdiskaping og bærekraft. Ett av våre konkurransefortrinn er høy tverrfaglig kompetanse innenfor både byutvikling, næring og bolig. Vi er langsiktige og opererer innenfor hele verdikjeden og vi har som mål å skape varige verdier, også for våre leietakere.


Ansvarlige hos oss


Vennligst kontakt meg vedrørende

Brynsveien 14, 0667 Oslo

Kontakt oss