Your browser doesnt support canvas!

)

Lyse og freshe kontorlokaler i toppetasje – 3 minutter fra Oslo S!

Storgata 11, 0155 Oslo

Areal: 389 m²

Etasje: 6

Overtakelse: Q3 2024

Type lokale: Kontor

Om eiendommen

Moderne, lyse og fleksible kontorlokaler i toppetasje midt i Oslo sentrum. Lokalene ble rehabilitert i 2018 og har en miks av teamkontor og cellekontor for 1 -2 personer. Flott kjøkken/sosial sone med spiseplass og minikjøkken. 1 stort og 1 lite møterom, toaletter og dusj.

Lokalene i 6 etasje ligger i en forretningsgård oppført 1985. Bygget fremstår som en moderne eiendom med næringslokale på gateplan og kontorer i de øvrige etasjene.

Beliggenhet:

Storgata 11 ligger midt i sentrum, kun 3 minutters gange fra Oslo Sentralstasjon og kort gangavstand til Karl Johans gate. Perfekt beliggenhet for de som ønsker umiddelbar nærhet til kollektiv med buss, trikk, T-bane, tog og Flytoget i umiddelbar nærhet.

Trikkeholdeplass rett ved eiendommen i Storgata er nylig ferdig oppgradert og har fått bredere fortau, ny beplantning og nye holdeplasser som har gjort gaten til et hyggelig og lyst byrom.

Rett utenfor døren finner du alt av byens servicetilbud med butikker/kjøpesenter, hyggelige cafeer, hotell, teater og restauranter mm.

 

VELKOMMEN TIL VISNING!


Ansvarlige hos oss


Vennligst kontakt meg vedrørende

Lyse og freshe kontorlokaler i toppetasje – 3 minutter fra Oslo S!

Kontakt oss