Your browser doesnt support canvas!

)

Sommerrogata 13-15, 0255 Oslo

Moderne og lyse lokaler sentralt plassert på Solli Plass – 241 kvm!

Areal: 241 m²
Etasje: 1.
Type lokale: Kontor
Fasiliteter: Aircondition, Heis, Kantine

Om eiendommen

Vi kan nå tilby lyse og moderne kontorlokaler med god standard, sentralt plassert på Solli plass – med Sommero som nærmeste nabo. Eiendommen har et representativt og historisk preg med Nasjonalteateret stasjon innen kort gangavstand. Lokalene kan ledigstilles 1.mars og utleier er åpen for se på en løsning med møblerte lokaler.

Kontorene ligger i en høy 1. etasje og er på 241 m² BTA. Det er kort avstand til alt av offentlig kommunikasjon, restauranter, hoteller, kafèer og shopping. Lokalene ble pusset opp i 2019 og er i dag innredet med åpent kontorlandskap. Det er to møterom, hvorav det ene kan benyttes til kontor i tillegg til arbeidsplassene i åpent landskap. Lokalene har en god standard og er innflytningsklare.

Lokalet har også kopi-/lagerrom, toalett, minikjøkken og det er mulig å booke felles møterom tilknyttet personalrestauranten.

Eiendommen kan tilby det som måtte ønskes av fellesfasiliteter med nyoppusset personalrestaurant (driftes av 4Service – De 3 Stuer), trimrom, garderobe- og dusjanlegg og innendørs sykkelparkering. Solli plass har også et bredt mat- og serveringstilbud, med flere gode shopping og overnattingsmuligheter.

Det er også muligheter for å leie parkeringsplasser.

 

Beliggenhet

Bare ett minutts spasertur unna, ligger nedgangen til Nationaltheatret stasjon – med tog og flytog. Rett utenfor bygget finner man trikk og buss, samt taxiholdeplass. Uansett hvor du skal, så er utvalget av transport-løsninger stort – og vil raskt og effektivt bringe deg dit du måtte ønske.

Den unike beliggenheten gjør at du finner alt av byens servicetilbud innen kort avstand, med kort vei til butikker/kjøpesenter, hyggelige cafeer, hotell, teater og restauranter mm.

 

VELKOMMEN TIL VISNING!


Ansvarlige hos oss


Vennligst kontakt meg vedrørende

Sommerrogata 13-15, 0255 Oslo

Kontakt oss