Your browser doesnt support canvas!

)

Munkedamsveien 65B, 0270 Oslo

Attraktivt i Vika ved Aker Brygge og Tjuvholmen

Areal: 180 m²
Overtakelse: Nå
Type lokale: Kontor

Om eiendommen

Velkommen til Munkedamsveien 65 B, en representativ og godt synlig eiendom beliggende ved rundkjøringen til Aker Brygge og Tjuvholmen.

Innhold

Lokalene er på ca. 180 m2 BTA og oppfattes som lyse og moderne med god standard, sentralt plassert i Vika – med Tjuvholmen og Aker Brygge som nærmeste nabo. Lokalene er i dag innredet med en blanding av teamkontor, cellekontor, møterom og kjøkkenavdeling med moderne farger og glassvegger. Det er også tilgang til treningsrom, badstue og dusj & garderboe.

Beliggenhet

Eiendommen har en meget sentralt beliggenhet i Vika vis a vis Aker Brygge og Tjuvholmen. Her finner man alt av servicetilbud i umiddelbar nærhet. Dette gjør det til et av de mest attraktive områdene i Oslo.

Vika, Aker brygge og Tjuvholmen ligger attraktivt til i Oslos CBD og er en spennende blanding av nasjonale- og internasjonale kontormiljøer, shopping, gallerier og spisesteder. Spisestedene tilbyr et rikt utvalg og passer like godt til lunsjmøter som til en hyggelig middag på kveldstid.

Med umiddelbar nærhet til byens puls og Oslofjordens rekreasjonsområder har en levende bydel fått vokse frem og er i dag et attraktivt område for leietakere som ønsker å ha alt på ett sted.

Offentlig transport:

Det er svært godt kollektivtilbud i området, og det er kort vei til trikkestopp ved Aker Brygge eller Tjuvholmen og Vika busstopp, samt T-bane, tog og flytog på Nationaltheatret.

Overtakelse

Etter nærmere avtale – lokalene er innflytningsklare og kan overtas på kort varsel.


Ansvarlige hos oss


Vennligst kontakt meg vedrørende

Munkedamsveien 65B, 0270 Oslo

Kontakt oss