Your browser doesnt support canvas!

)

Skippergata 31, 0157 Oslo

Nyoppussede og moderne lokaler midt i sentrum – rett ved Oslo S

Areal: 882 m²
Type lokale: Kontor

Om eiendommen

Velkommen til Skippergata 31!

Vi kan nå tilby fullstendig renoverte kontorlokaler med en høy standard, sentralt plassert ved Karl Johan og Norges største kollektive knutepunkt – Oslo S. Kontorene går over to plan og ligger i 5 og 6. etasje. Det er en fleksibel planløsning som legger til rette for en effektiv arbeidshverdag. Du blir møtt av en åpen sosial sone med variert møblering. Lokalene inneholder flere multirom i ulike størrelser, stillerom og kreative soner. Det er etablert interntrapp mellom etasjene og totalt areal er på 882 m² BTA. Lokalene ble pusset opp i starten av 2023 og er i dag innredet med en åpen løsning, flere møterom og et innbydende kjøkken med stor sosial sone. Alt av materialer og løsninger holder en høy standard og kontorene er innflytningsklare.

Arealet kan innredes etter behov med åpent landskap og lokalet har flere gode møterom, kopi-/lagerrom, flere toaletter (et med dusj). Det er en enkel adkomst til lokalene med heis.

Beliggenhet

Skippergata 31 har en enestående plassering med enkel tilgang til alt av offentlig transport, inkludert busser og t-baner, og alle fasiliteter sentrum har å tilby. Kontorlokalene ligger i umiddelbar nærhet av Norges største kollektive knutepunkt, Oslo S, med både tog/flytog og T-bane.

Beliggende midt i Oslo sentrum finner du alt du måtte trenge av handels- og servicebutikker, i tillegg til sitt mangfold av kaféer, kultur og restauranttilbud i umiddelbar nærhet.

VELKOMMEN TIL VISNING!


Ansvarlige hos oss


Vennligst kontakt meg vedrørende

Skippergata 31, 0157 Oslo

Kontakt oss