Your browser doesnt support canvas!

)

Fornebuveien 5, 1366 Lysaker

Ønske om en dynamisk arbeidshverdag? Mulighet sentralt på Lysaker med god eksponering!

Areal: 404 m2

Type lokale: Kontor, Andre

Fasiliteter: Aircondition, Bredbåndstilknytning, Garasje, Heis

Lokaler som passer midt i blinken for deg som ønsker en dynamisk arbeidsdag!

I Fornebuveien 5 kan vi tilby lyse kontorlokaler med enkel tilkomst til hovedpulsåren E18. Her har du som leietaker en unik mulighet til eksponering på begge sider av bygget.
Kontorlokalene er svært fleksible og leietaker kan derfor få ønsket romløsning. Lokalene passer utmerket både som cellekontorer, teamkontor i kombinasjon med åpent landskap eller showroom. I dag er det en åpen løsning, men det er utarbeidet en alternativ planløsning med kontorer, møterom og sosiale soner.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt plassert på Lysaker – Et spennende knutepunkt og område for fremtidig vekst!
Lysaker er et knutepunkt for tog, buss, båt og etterhvert t-bane og det blir i dag lagt til rette for en bærekraftig og fremtidsrettet utvikling av Lysakerbyen.

Fornebuveien 5 er en godt vedlikeholdt kontoreiendom sentralt på Lysaker. Eiendommen ligger tett på E18 og Ring 3, med svært gode muligheter for eksponering på fasaden mot E18. Her vil du som leietaker ha en enkel adkomst til Lysaker stasjon, via en gang- og sykkelsti i et grøntområde på baksiden av bygget.

Adkomst

Det er svært gode muligheter for kollektivtransport og sykkelstier i retning Oslo og Asker. Av offentlig kommunikasjon har du på Lysaker tilgang til alle tog (lokal-, region- og flytog) samt en rekke busslinjer i retning øst og vest.
Nesoddbåten går også fra Lysaker Brygge som er 13 min gange fra eiendom, hvor man også finner hyggelige restauranter og handelstilbud. I tillegg finner du bussen til Fornebu i kun 2 minutters gangavstand fra eiendommen.

Innhold

Lokalene ble sist renovert i 2019 og holder en god standard. Arealet er på ca. 404 m2 i byggets 3. etasje. I deler av lokalet er det store vindusflater mot E18, med svært gode muligheter for profilering.

Bygget inneholder parkeringskjeller, garderober, badstue og heis. Det er tilrettelagt for en sømløs hverdag, med muligheter for leie av parkeringsplasser i garasjekjeller med direkte adkomst til kontoretasjen via heis/trapp. Det er også parkeringsmuligheter rett på utsiden av bygget.

VELKOMMEN TIL VISNING!


Ansvarlige hos oss


Vennligst kontakt meg vedrørende

Fornebuveien 5, 1366 Lysaker

Kontakt oss