Your browser doesnt support canvas!

)

UTLEID 15700 m2 – Lørenveien 73, 0580 Oslo

Lyse og moderne kontorarealer i signalbygg | Nybygg på Løren/Økern| PARALLELL

TYPE LOKALE: Kontor, Butikk/Handel

AREAL: 400-5500 m2

ETASJE: 16

BYGGÅR: 2020

ENERGIMERKE: B

Fasiliteter: Aircondition, Alarm, Bredbånd, Garasje/plass, heis, Kantine, felles resepsjon, Kjøreport

Fleksible kontorlokaler fra 400- 5500 m²  

Bygget er utformet for å gi maksimal utnyttelse av dagslys og tilbyr gode og lyse arbeidsplasser. Med effektive og tilpasningsdyktige planløsninger ligger alt til rette for at bygget enkelt kan tilpasses ulike behov og arbeidsformer – og bedrifter i alle størrelser. Areal fra 400 til 14 000 m².  På Parallell er det kombinert arkitektur, design og teknologi for å skape gode, funksjonelle arealer og effektive kvadratmetere. Skanska inviterer til brukermedvirkning og involvering i utformingen av deres nye lokaler.

Fellesfasiliteter
I bygget er det betjent resepsjons- og velkomstområde, bedriftsrestaurant, møteromssenter for byggets leietakere og coworking, sykkelparkering med mekkestasjon og sykkelvask, garderobe- og dusjfasiliteter, samt parkering med ladestasjoner for el-biler.
Hyggelige og uformelle møteplasser i byggets fellesarealer bidrar til samarbeid og kreativitet.

Fullservicebygg med fokus på trivsel og miljø

  • Nytt og moderne bygg
  • Skanska byggherre, utvikler og entreprenør
  • BREEAM-NOR Excellent/ Norges første WELL-presertifiserte bygg
  • Lyse, fleksible og arealeffektive lokaler
  • Betjent resepsjon
  • Restaurant med loungeområde
  • Møteromsfasiliteter
  • Coworking-arealer
  • Felles takterrasse
  • Dusj og garderober med tørkerom og flott sykkelparkering

Et bygg med helhetlig bærekraftfokus
Som utvikler er Skanska bevisste sitt ansvar for samfunnet, miljøet og fremtiden. Ved å velge et helse- og miljøsertifisert kontor tar du som leietaker ansvar for en bærekraftig utvikling. Det genererer lønnsomhet i form av lavere energikostnader, et sterkt varemerke, og produktive, friske og fornøyde medarbeidere.

Adkomst

Parallell ligger rett ved Løren t-bane og det kollektive knutepunktet Økern med både t-bane, buss og flybuss. Herfra er det 10 minutter til Oslo sentrum med t-banen. Bygget er også lett tilgjengelig og meget godt synlig fra Ring 3/E6 og Østre Aker vei.

En levende bydel i ett område i utvikling
Løren og Hasle er et dynamisk og urbant nabolag. Få minutters gange fra Parallell kommer også nye Økern sentrum med mål om å bli et nytt bysentrum i Oslo hvor byliv, jobbliv og familieliv kombineres på sømløst vis. Det satses stort og bredt i det som om få år vil være et livlig område både på dag- og kveldstid. Utover nye hjem, arbeidsplasser og alt du kan tenke deg av handel og servicetilbud, planlegges det hoteller, kulturopplevelser som kino og bibliotek, et mangfoldig idretts- og aktivitetstilbud, restauranter og serveringsteder, grøntområder og møteplasser.

Parallell er en del av Hovinbyen – en fremtidsrettet og klimasmart byutvidelse som er pekt ut som Oslos største byutviklingsområde.

Om gårdeier

Skanska er et av verdens ledende utvikler- og entreprenørkonsern og en av Nordens største kontorutviklere. Basert på vår globale miljøkompetanse, sikter vi mot å bli førstevalget når det gjelder bærekraftige prosjekter. Skanska har i dag ca. 34.000 ansatte i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA.

Skanska Næringseiendom utvikler bærekraftige og gjennomtenkte kontorbygg hvor bedrifter og mennesker kan trives og utvikles. Vår finansielle styrke gir fleksibilitet til å kunne levere lokaler som er skreddersydd for å dekke kundenes behov. Fleksible, attraktive og bærekraftige eiendommer skaper økt tilfredshet hos leietakere og danner grunnlag for videre vekst.

VELKOMMEN TIL VISNING!


Ansvarlige hos oss


Vennligst kontakt meg vedrørende

UTLEID 15700 m2 – Lørenveien 73, 0580 Oslo

Kontakt oss