Your browser doesnt support canvas!

)

Lyse og moderne kontorarealer i signalbygg | Nybygg på Løren/Økern| PARALLELL

Lørenveien 73, 0580 Oslo

TYPE LOKALE: Kontor, Butikk/Handel

AREAL: 400-5000 m2

ETASJE: 16

BYGGPÅR: 2020

ENERGIMERKE: B

Fasiliteter: Aircondition, Alarm, Bredbånd, Garasje/plass, heis, Kantine, felles resepsjon, Kjøreport

Fleksible kontorlokaler fra 400- 5000 m²  

Bygget er utformet for å gi maksimal utnyttelse av dagslys og tilbyr gode og lyse arbeidsplasser. Med effektive og tilpasningsdyktige planløsninger ligger alt til rette for at bygget enkelt kan tilpasses ulike behov og arbeidsformer – og bedrifter i alle størrelser. Areal fra 400 til 14 000 m².  På Parallell er det kombinert arkitektur, design og teknologi for å skape gode, funksjonelle arealer og effektive kvadratmetere. Skanska inviterer til brukermedvirkning og involvering i utformingen av deres nye lokaler.

Fellesfasiliteter
I bygget er det betjent resepsjons- og velkomstområde, bedriftsrestaurant, møteromssenter for byggets leietakere og coworking, sykkelparkering med mekkestasjon og sykkelvask, garderobe- og dusjfasiliteter, samt parkering med ladestasjoner for el-biler.
Hyggelige og uformelle møteplasser i byggets fellesarealer bidrar til samarbeid og kreativitet.

Fullservicebygg med fokus på trivsel og miljø

  • Nytt og moderne bygg
  • Skanska byggherre, utvikler og entreprenør
  • BREEAM-NOR Excellent/ Norges første WELL-presertifiserte bygg
  • Lyse, fleksible og arealeffektive lokaler
  • Betjent resepsjon
  • Restaurant med loungeområde
  • Møteromsfasiliteter
  • Coworking-arealer
  • Felles takterrasse
  • Dusj og garderober med tørkerom og flott sykkelparkering

Et bygg med helhetlig bærekraftfokus
Som utvikler er Skanska bevisste sitt ansvar for samfunnet, miljøet og fremtiden. Ved å velge et helse- og miljøsertifisert kontor tar du som leietaker ansvar for en bærekraftig utvikling. Det genererer lønnsomhet i form av lavere energikostnader, et sterkt varemerke, og produktive, friske og fornøyde medarbeidere.

Adkomst

Parallell ligger rett ved Løren t-bane og det kollektive knutepunktet Økern med både t-bane, buss og flybuss. Herfra er det 10 minutter til Oslo sentrum med t-banen. Bygget er også lett tilgjengelig og meget godt synlig fra Ring 3/E6 og Østre Aker vei.

En levende bydel i ett område i utvikling
Løren og Hasle er et dynamisk og urbant nabolag. Få minutters gange fra Parallell kommer også nye Økern sentrum med mål om å bli et nytt bysentrum i Oslo hvor byliv, jobbliv og familieliv kombineres på sømløst vis. Det satses stort og bredt i det som om få år vil være et livlig område både på dag- og kveldstid. Utover nye hjem, arbeidsplasser og alt du kan tenke deg av handel og servicetilbud, planlegges det hoteller, kulturopplevelser som kino og bibliotek, et mangfoldig idretts- og aktivitetstilbud, restauranter og serveringsteder, grøntområder og møteplasser.

Parallell er en del av Hovinbyen – en fremtidsrettet og klimasmart byutvidelse som er pekt ut som Oslos største byutviklingsområde.

Om gårdeier

Skanska er et av verdens ledende utvikler- og entreprenørkonsern og en av Nordens største kontorutviklere. Basert på vår globale miljøkompetanse, sikter vi mot å bli førstevalget når det gjelder bærekraftige prosjekter. Skanska har i dag ca. 34.000 ansatte i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA.

Skanska Commercial Development Norway utvikler bærekraftige og gjennomtenkte kontorbygg hvor bedrifter og mennesker kan trives og utvikles. Vår finansielle styrke gir fleksibilitet til å kunne levere lokaler som er skreddersydd for å dekke kundenes behov. Fleksible, attraktive og bærekraftige eiendommer skaper økt tilfredshet hos leietakere og danner grunnlag for videre vekst.

VELKOMMEN TIL VISNING!


Ansvarlige hos oss


Relaterte referanser

Posthuset – Moderne, lyse og fleksible lokaler til leie

Gode muligheter på Telenor Arena – effektive og lyse kontorlokaler!

Rett ved E18 – flott planlagt kombibygg på Lierskogen med god eksponering – «Vvei» – ca 3 400 kvm ledig

Flott bygård i Nedre Slotts gate 5 – ca 1400 kvm kontor

Verkstedveien 3 – effektive, lyse og fine lokaler i hjertet av Skøyen!

Grensen 13 – 2 min fra Stortinget – nyoppussede lokaler!