Your browser doesnt support canvas!

)

UTLEID – Riddervolds gate 4, 0256 Oslo

Riddervolds Hus – The Place You Never Want To Leave

Type lokale: Kontor
Areal: 447 –  894 m²
Ant kontorplasser: 75
Ant p-plasser: 7
Byggeår: 1885
Renovert år: 2021
Overtakelse: Q3 2022
Energimerking: D

Fasiliteter: Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis

«RIDDERVOLDS HUS – A HOME AWAY FROM HOME!»

Sjelden mulighet! Riddervolds gate 4 er en totalrehabilitert kontorvilla hvor det er lagt vekt på høy kvalitet med mulighet for spennende løsninger. Bygget har vært igjennom en totalforandring og er nettopp ferdig etter en massiv rehabilitering siden sommeren 2020.

I den totalrehabilitert kontorvillaen er det lagt vekt på høy kvalitet og spennende løsninger. Villaen huser tre etasjer med mulighet for kontorplasser, sosiale soner og møterom. I tillegg består underetasjen av møteromsfasiliteter/medierom/multirom, treningsrom, sykkelparkering (med egen inngang) og garderober til både damer og herrer.

I Riddervolds Hus er det store vindusflater, og med en takhøyde på ca. 3,5 m, gir det en deilig romfølelse og gode lysforhold. Nye teknologiske løsninger i kombinasjon med vakre detaljer som stukkatur, brystpanel og rosetter fra da eiendommen ble oppført i 1885, gir det lille ekstra til arbeidsplassen.

Her har man en unik mulighet til å skape en drømmehverdag og et «home away from home» i Oslos kanskje vakreste kontorvilla – rett bak slottet! Leietaker kan fritt velge hvordan man ønsker å benytte arealene og skape lokaler som er skreddersydd etter selskapets behov.

Riddervolds Hus – historien

Riddervolds gate 4 ble tegnet av Niels Stockfleth Darre Eckhoff i 1885. Flere av Eckhoffs tidligere bygg var preget av et gotisk utrykk, før han i senere år bevegde seg over til jugendstilen. Riddervolds gate 4 var inspirert av den tyske arkitekten Karl Fredrich Schinkel, som blant annet tegnet den juridiske fakultetsbygningen. Gatenavnet “Riddervolds Gate” kommer etter biskop og statsråd Hans Riddervold (1795-1896).

Beliggenhet

 

Riddervolds Hus ligger rett bak Slottet og to minutter unna Riddervolds plass. Bytrikken (linje 11) stopper to minutter fra bygget og det er ca 6-7 minutters gange til Nationaltheateret med t-bane, trikk, tog og buss. Solli plass ligger 4 minutter unna med stort servicetilbud – også her finner buss og trikk.Området er omgitt av vakre bygninger som er tidstypiske for sin tid. Her har både andre bedrifter, ambassader, butikker og beboere funnet sin plass – nettopp på grunn av beliggenheten og karismaen til nærområdet.

Standard

Det har vært gårdeiers ambisjon om å hente frem byggets sjarm i en moderne og innbydende stil. Det er investert betydelige midler i bygget ifm rehabiliteringen og det er ikke spart på noe. De store rommene med sine uvanlige takhøyder, tilrettelegger for at man skal ha gode arbeidsplasser, både med tanke på kvalitet, lys og ikke minst luft. Det er installert VAV-system og lyssensorer, for å optimalisere gode arbeidsforhold.

Byggets opprinnelige stukkatur i takene er tatt vare på og nye høykvalitets fiskeben-parkett er lagt i alle rom. I andre rom er det teppe eller fliser.

Hver etasje har egne toalett utført i moderne stil og med høy kvalitet.

Bygget har fem p-plasser som kan leies, hvor av alle har ladeboks.

Innhold

Mulighet for å leie en eller to etasjer som følger:
– Plan 3 – 447 kvm BTA
– Plan 2 – 447 kvm BTA
– Plan 1 – 410 kvm BTA – UTLEID

I disse tallene ligger det inkludert andel av byggets underetasje, som er tilgjengelig for alle byggets brukere. Her finner man to ulike møterom, trimrom (utstyr vil bli montert dersom leietakere ønsker dette), dame- og herregarderobe og sykkelparkering.

Hver kontoretasje er lik i utforming og standard, og i dag utstyrt med fire store teamrom, to store møterom, et stillerom, kaffestasjon og kjøkken. Leietaker vil selv stå for innredning av lokalene, og gårdeier er åpen for dialog om andre eventuelle tilpasninger.

Hver etasje, kan fasilitere for mellom ca 20-25 arbeidsplasser, alt avhengig av hvordan man er organisert.

Det er to små lagre tilgjengelig i kjeller for de som har behov.

Velkommen til Riddervolds Hus!


Ansvarlige hos oss


Vennligst kontakt meg vedrørende

UTLEID – Riddervolds gate 4, 0256 Oslo

Kontakt oss