Your browser doesnt support canvas!

)

ROSENBERGVEIEN 15, 0963 OSLO

Areal: 921 m²
Etasje: 2.
Renovert år: 2025
Overtakelse: Q2 2025
Type lokale: Kontor
Fasiliteter: Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis

Om eiendommen

Det er nå mulig å leie 921 m2 i 2. etasje i Rosenbergveien 15. Bygget er et kontorbygg over 6 etasjer pluss kjeller. Det er også et utviklingspotensial på tomten. Eiendommen er godt vedlikeholdt og har en god standard, men vil totalrenoveres til ny leietakers behov. Det er dermed mulig å være tidlig med i prosessen med utforming av de nye lokalene. Kontorlokalene oppleves som lyse og luftige med godt naturlig lysinnslipp. Dette legger grunnlaget for gode arbeidsplasser og arealene egner seg godt for både en åpen løsning, samt cellekontor.

Det planlegges også for en enklere oppgradering av byggets inngangsparti samt felles trappeløp i bygget.

Det er også mulighet for å dele opp lokalene på hver sin side med størrelse mellom 300 – 600 m2.

Eiendommen har et totalt bruttoareal på ca. 9 400 og bygget ble opprinnelig oppført i 1988, med to ekstra etasjer lagt til i 1997. Det ble gjennomført en omfattende renovering i 2011/2012, som inkluderte oppgraderinger av kontorarealer og ombygging av kjellerarealet til lager og garasje. Høsten 2020 ble det lagt nytt taktekke og nytt beslag. Fasadene ble behandlet og persienner skiftet.

Nå søker vi etter leietakere som passer inn i bygget – både ordinære kontorbrukere, men gjerne selskaper / organisasjoner / foreninger som aktivt kan være med å bidra til og videreutvikle bydelen. Bydel Grorud jobber målrettet videre for å skape gode levevilkår og livskvalitet for hele befolkningen.

 

Beskrivelse av Området

Grorud er et levende og mangfoldig område i Oslo med nærmere 28 000 innbyggere. Området har både urbane og naturskjønne kvaliteter, med nærhet til Lillomarka, som tilbyr flotte rekreasjonsmuligheter.

Grorud sentrum er under utvikling, med planer om å styrke området som et regionalt kollektivknutepunkt. Dette inkluderer utvikling av boliger, kontorer og offentlige tjenester.

 

Sentralt og lett tilgjengelig – 15 minutter fra Oslo sentrum

Eiendommen har en meget sentral beliggenhet, kun 150 meter fra Grorud T-banestasjon, som betjenes av linje 4 og 5. Dette gir enkel tilgang til Oslo sentrum på omtrent 15 minutter. Nærområdet har også umiddelbar tilgang til Trondheimsveien (riksvei 4), noe som gjør det attraktivt for bilbaserte virksomheter og ansatte. For de som kjører, tilbyr eiendommen god parkeringsdekning med totalt 135 parkeringsplasser, hvorav 75 er utendørs og 60 er innendørs.


Ansvarlige hos oss


Vennligst kontakt meg vedrørende

ROSENBERGVEIEN 15, 0963 OSLO

Kontakt oss