Your browser doesnt support canvas!

)

St. Olavs plass 5, 0165 Oslo

St. Olavs plass 5 – Effektivt og toppmoderne, midt på Tullin!

Areal: 640 m²
Etasje: 2.
Renovert år: 2022
Energimerking: B – Mørkegrønn
Overtakelse: Q4 2024
Type lokale: Kontor
Fasiliteter: Aircondition, Bredbåndstilknytning, Felles resepsjon, Garasje/P-plass, Heis, Kantine

Om eiendommen

St. Olavs plass 5, også kalt Trekanten, ble totalrenovert i 2022 og har etablert utadrettet virksomhet på gateplan. Trekanten har også et stort kulturtilbud med konserter, seminarer, ulike utstillinger, og snart etableres også en ny flott uteservering på gateplan. Tvers over gaten finner du også Rebel, en av tidenes største satsninger på kunnskapsutvikling og kompetansedeling innen teknologi.

Bygget er tegnet av arkitekt Erling Viksjø, som regnes som en av Norges fremste arkitekter og en ledestjerne innen norsk modernisme. Viksjø tegnet en rekke signalbygg, hvorav Høyblokka og Y-blokka i Regjeringskvartalet er mest kjent.

Om lokalene

Det er nå mulig å leie lyse, flotte lokaler i byggets 2. etasje, som egner seg spesielt godt til åpent landskap og teamfunksjoner. Lokalene ble totaloppusset i 2022 og har topp standard med meget gode kvaliteter. Arealet er på ca. 640 m² BTA med effektive arbeidsplasser, og det er også mulig å leie ferdig møblert. Inngangspartiet er totalrehabilitert til topp standard med digital resepsjon for en sømløs hverdag.

Bygget utgjør sitt eget kvartal og er dermed omringet av brede gater på alle sider, noe som gir gode dagslysforhold. Internlogistikken er løst med unike og gjennomarbeidede kommunikasjonsveier i den indre trekanten med nødvendige støttefunksjoner. Kommunikasjonsveiene i den indre kjernen sikrer også mindre gjennomgangsstøy for de ansatte.

I bygget er det en flott bedriftsrestaurant, flere felles møterom, nye garderober/dusjer med håndkleservice, innvendig sykkelparkering og noen parkeringsplasser, samt lager i underetasjen. Det er også tilknyttet et samlingslokale med serveringsområde og cafè i første etasje.

Om Tullin

Tullin er for mange et helt nytt strøk i Oslo. Det har sitt navn fra Tullinløkka, men strekker seg over et område som går opp via Holbergs plass, til Vår Frelsers gravlund og ned til Tinghuset. I sentrum for området er St. Olavs plass.

Området Tullin besto for inntil to hundre år siden av en rekke byløkker: Stensbergløkken, Meyerløkken, Keyserløkken og Tullinløkka, utskilt fra Ruseløkka. Gjennom 1800-tallet vokste det fram gater og bygårder her, og nå blomstrer det igjen på Tullin.

 

Beliggenhet

St. Olavs plass ligger rett ved alt av offentlig kommunikasjon, med trikkeholdeplass på Tullinløkka og kun 5 minutters gange til Nationaltheatret – med buss, trikk, tog og Flytoget.


VELKOMMEN TIL VISNING!


Ansvarlige hos oss


Vennligst kontakt meg vedrørende

St. Olavs plass 5, 0165 Oslo

Kontakt oss