Your browser doesnt support canvas!

)

Supersentrale og fine kontorlokaler i Olav Vs gate 1 – rett ved Nationaltheatret!

Olav Vs gate 1, 0161 Oslo 

Areal: 311 m²
Etasje: 3.
Type lokale: Kontor
Fasiliteter: Aircondition, Bredbåndstilknytning, Heis

Om eiendommen

Vi kan nå tilby et arealeffektivt og moderne kontorlokale i Olav Vs gate 1 – midt i hjertet av Oslo sentrum med Nationaltheatret som nærmeste nabo.

Eiendommen ble bygget på 1930-tallet i ren funkis-stil og består av 9 etasjer, med handel- og servering på gateplan og kontorvirksomhet i de øvrige etasjene. Det er umiddelbar nærhet til kollektive knutepunkter, restauranter, cafeer, shopping, parkering og hoteller.

Etasjen er på 311 kvm BTA og ligger i byggets 3. etasje. Lokalene vender ut mot Olav Vs gate med vindusflater på flere sider som gjør at lokalet oppleves lyst med gode arbeidsplasser.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt plassert kun få minutters gange fra et av Oslos største kollektive knutepunkt – Nationaltheatret stasjon. Her finner man alt av offentlig kommunikasjon; buss, trikk, t-bane og tog/flytog. Kommer man med båt/ferge, er Aker brygge 2-3 minutters gange unna. Den sentrale plasseringen gir rask tilgang til et mangfold av restauranter, kafeer og shoppingmuligheter. Når varmen og solen titter frem flytter serveringsstedene ut på gateplan og Oslo forvandles til en sommerby.
Da kan det absolutt anbefales å legge lunsjen til en restaurant på Aker Brygge eller Tjuvholmen, som kun ligger en kort spasértur unna.

Parkering i parkeringshus i direkte nærhet:
Saga P-hus
Konserthuset P-hus
Vika Terrassen P-hus

Innhold

Ledig areal 311 kvm BTA i 3. etasje.

Dagens kontorløsning er en kombinasjon av cellekontor og åpen løsning, med eget kjøkken, egen dusj i etasjen, møterom og øvrig støttefunksjoner. Lokalene er fleksible og kan enkelt løses etter behov.

Kontorlokalene er av god standard, men kan også tilpasses etter ønske.

Diverse:
* Pent inngangsparti og trappegang.
* Heis i bygget.
* Sykkelparkering.
* Garderober m/dusj.
* Bygget har balansert ventilasjon med kjøling.


Ansvarlige hos oss


Vennligst kontakt meg vedrørende

Supersentrale og fine kontorlokaler i Olav Vs gate 1 – rett ved Nationaltheatret!

Kontakt oss