Your browser doesnt support canvas!

)

Trygve Lies Plass 1, 1051 Oslo

Rehabiliterte lokaler ved Furuset senter – passer godt til både kontor og behandlingslokaler – 375-1100 kvm

Areal: 375 – 1 100 m²
Etasje: 4.
Byggeår: 2001
Overtakelse: Etter avtale
Type lokale: Kontor, Undervisning/Arrangement

Om eiendommen

Trygve Lies Plass 1 er et moderne kontorbygg med en svært sentral beliggenhet i hjertet av Furuset. Kontorbygget ligger i direkte tilknytning til Furuset Kjøpesenter og består av ca. 12 000 m2 BTA fordelt over 4 etasjer samt kjeller. Størstedelen av kontorbygget har gjennomgått en totalrehabilitering det siste året, inkludert inngangsparti og trappeoppganger.

De ledige lokalene ligger i 4 etasje og fremstår både åpne og luftige, med store vindusflater og flott utsikt over nærområdet. Lokalene vil rehabiliteres i sin helhet, og ny leietaker vil kunne være med i prosessen med å tilpasse lokalene slik man ønsker; både mht. størrelse, planløsning og standard.

Beliggenhet

Trygve Lies Plass 1 er en del av Furuset senter, og ligger sentralt til på Furuset i Oslo. Furuset er ofte omtalt som hjertet i bydel Alna, og Trygve Lies Plass er et knutepunkt for bydelens innbyggere med sine mange tilbud.

Rett utenfor bygget finner man hovedinngangen til kjøpesenteret, samt et hyggelig torg med sitteplasser og grøntområder. Her ligger også et nytt bydelshus for Oslo Kommune, Bydel Alna, som stod ferdig i desember 2021. I tillegg finner man den flotte «Verdensparken» i umiddelbar nærhet.

Det er planlagt et vesentlig områdeløft på Furuset, som startet med ferdigstillelse av det nye bydelshuset for Bydel Alna. Andre spennende prosjekter som kan nevnes og som kommer i nær fremtid, er etableringen av en ny, flott bygate og rehabilitering av torget på Trygve Lies Plass. Videre er det planlagt flere nye boligprosjekter i området, og en ytterligere utvidelse av tjenester for bydelens innbyggere. Eier av Trygve Lies plass 1, Furuset Utvikling AS, er en vesentlig aktør i det pågående områdeløftet.

Ta gjerne en titt på vår hjemmeside (www.furusetbyen.no) for mer informasjon om oss og våre spennende prosjekter og utviklingsplaner.

Adkomst

Bygget har hovedinngang direkte fra Trygve Lies Plass. Beliggenheten er svært sentral med hensyn til offentlig kommunikasjon; det er nedgang til T-banestasjon i tilknytning til bygget, og umiddelbar nærhet til bussholdeplass på Trygve Lies Plass. Det er også god parkeringsdekning i parkeringsgarasjen under bygget samt utendørs, og enkel adkomst med avkjørsel fra E6.

Standard

Bygget holder en god teknisk standard, og møter alle tekniske krav man kan forvente av et moderne kontorbygg.

Ledige lokaler rehabiliteres og tilpasses etter leietakers ønske om løsninger og standard.

Inngangsparti og fellesarealer i trappeoppgang er nylig rehabilitert.

 

Areal

Lokalet er i byggets 4. etasje og er samlet på 1 100 kvm BTA.

I vedlagte skisser vises det hvordan lokalet kan deles i to leieforhold – da hhv 376 kvm BTA og 724 kvm BTA.


Ansvarlige hos oss


Vennligst kontakt meg vedrørende

Trygve Lies Plass 1, 1051 Oslo

Kontakt oss