Cushwake-konkurransen 2023

Alle nye år starter gjerne med en oppsummering av året som har gått, og hva vi kan vente oss for året vi har trått inn i. I Markedsoppdateringen i denne utgaven av What’s Next, finner du et tilbakeblikk på året med vekt på status nå. I «Markedsutsikter 2023», finner du vårt markedssyn for 2023.

I «Cushwake-konkurransen 2023», spør vi etter ditt markedssyn. Siste frist for å svare er 15. februar. Vi spør om ditt estimat på alt fra makro til kontor- og transaksjonsmarkedet. Fasit vil foreligge i slutten av januar neste år. For hvert spørsmål er det angitt hvordan svaret måles, og hvilken kilde vi bruker for fasit. Hvert spørsmål teller like mye. Den som kommer nærmest fasit i flest spørsmål, står igjen som vinneren. Vinneren av konkurransen får et gavekort på 5.000 kroner i tillegg til en god porsjon heder og ære.

 

Klikk deg inn og svar på spørsmålene her.

 

PS. Du er anonym i konkurransen slik at ditt navn ikke nevnes uten at du selv ønsker. For at vi skal nå deg som vinner, må du imidlertid legge igjen din e-postadresse. Lykke til!

WHAT'S NEXT

Registrer deg for å motta analyser og innsikt i trender som vil prege eiendomsbransjen.